Test jouw software met een pentest!

Heb jij nieuwe software gemaakt en ben jij op zoek naar een bedrijf dat voor jou een grondige pentest kan uitvoeren? Dan ben je hier op het juiste adres terecht gekomen. Een pentest van dit bedrijf zal ervoor zorgen dat jij alle mogelijke kwaaltjes uit jouw software haat, zodat jij dankzij de pentest geen risico's aan het nemen bent. Een pentest van dit bedrijf is daarom ook zeker aan te raden, zodat jij na een grondige pentest een veilige omgeving hebt gebouwd. Dit bedrijf biedt jou verschillende mogelijkheden aan voor een pentest. Neem daarom snel contact op met dit bedrijf!

Wat doen een pentest?

Een pentest laten doen als jij nieuwe software gaat gebruiken, is zeker weten altijd een sterke aanrader. Met een pentest kom je er namelijk achter of er zwakheden in jouw software zitten. Je kun je voorstellen dat een pentest jouw software gaat aanvallen en een hacker na gaat doen. Zo kom je er op een veilige manier achter of je nog extra beveiliging moet plaatsen in jouw software. Een pentest kan daarom ook zeker gebruikt worden voor een website, webapplicatie of een mobiele applicatie. Wacht daarom niet langer met het bestellen van een pentest en neem snel contact op met dit bedrijf!

De mogelijkheden

Als je ervoor kiest om een pentest uit te laten voeren door dit bedrijf, weet je zeker dat je de juiste pentest voor jouw bedrijf zal krijgen. Een pentest bij dit bedrijf komt namelijk in drie verschillende pakketten waaruit jij kan gaan kiezen. Elke pentest schets weer een andere situatie, zodat jij voor die specifieke gevaren getest zal worden. Een van de pentest pakketten die zij aanbieden doe een aanval van hackers na, waar jij bij de pentest geen specifieke informatie zal geven. Bij een van de andere pentest pakketten geef jij alle informatie die ze nodig zouden kunnen hebben.